TOM STENSAKER
HOVEDMENY
HJEM
SØK
ARKIV
LINKER
KONTAKT MEG
SKIFØRE TIRSDAG 29 NOVEMBER 2016 PDF Skriv ut
Skrevet av Tom Stensaker   
Føreforhold tirsdag 29 november 2016

Rute:
Svartbekken-Gjerdingen-Kalvedalen-Tverrsjøen-Sinnerdalen-Finnstad-Tverrsjøstallen-Sinnerdalen-Tverrsjøen-Gjerdingen-Gjerdingen Dam-Elgstøa-Gjerdingen Dam-Svartvann-Gjerdingen Dam-Svartbekken.

Føre:
Skarpt føre, preparert sist søndag 27 november, blått klister i bånn dekt med Universalklister.

Distanse:
55 km


Det er brukbare forhold fra Svartbekken, men skarpt føre og utfordrene utforkjøringer. Det er kun mulig å gå på veiene i dette området som ble frest og preparert i helgen. Det er en del bøss i løypa mot Elgstøa ellers bra forhold og realt isklisterføre.

For å komme til Tverrsjøstallen må en pigge over isen fra Sognsetra eller gå veien 2 km. Vannet har blank is og litt skaresnø, husk du går på eget ansvar. Nedover Sinnerdalen er det fine forhold helt opp til Finnstadporten ca 4,5 km, ned til Finnstad er det mere utfordrene. Det er flott å skøyte og gå klassisk hele veien fra Svartbekken.

Mellom løypene på nordsiden av Gjerdingen til løypene på sørsiden av Gjerdingen om Dammen er det 500 m med litt utfordrene løyper, men helt greit som transportetappe, fine forhold til Svartvann, Snøploghøgda og Fidlingen (Elgstøa).

Ønsker alle en God tur i dette fantastiske området som snart har hatt skiføre i en måned. Ut fra Mylla er det bare is på veien bort til Trantjern, anbefales ikke. Det er også flotte forhold fra Brovoll og sørover i Romeriksåsen, var der i dag 30 november og der var det nypreppede forhold og masse veier å gå mot Råsjøen og Grua. Antagelig best forhold i hele Marka. Ny føremelding kommer når forholden endrer seg evt ny preparering.


< Forrige   Neste >

Template source from Free Site Templates by JimWORLD. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.