TOM STENSAKER
HOVEDMENY
HJEM
SØK
ARKIV
LINKER
KONTAKT MEG
UTROLIGE FORHOLD I ROMERIKSÅSENE PDF Skriv ut
Skrevet av Tom Stensaker   
Drømmeforhold ut fra Brovoll, tirsdag 6 desember 2016

Antall km preparert: 17 km tur-retur fra Brovold

Føre/temp: Tørrvoksføre med grunnvalla eller isklister i bånn. - 6 grader og sol.

Vi var på Brovoll i dag og opplevde et fantastisk skiføre i sol og kulde, ja det beit faktisk i kjakan. Nypreparerte løyper og noen få skiløpere som nøt skiglede og fantastiske forhold nord i Romeriksåsen. Vi må reise langt for å finne slike forhold akkurat nå med villsnø og mange km med preparerte løyper.

På Brovoll står løypemaskinen klar hver dag og løypebasen gjør en kjempejobb, etter mildvær og føn i går med +7 grader og glatte spor og mye bøss ble det plutselig -7 i natt og etter en tur med freseren så vips var det drømmeforhold. Temperaturen går opp og ned hver dag som en jojo, men løyper blir det okke som fra Brovoll.

Det er en time å kjøre fra Oslo, men når du kommer ut av tunellen og parkerer på Brovoll har du masse skiglede som venter på deg og tro meg det finnes ikke maken noe sted akkurat nå. På Ringkollen, Sørkedalen, Frognersetra, Mylla og Svartbekken er det dårlige forhold nå. Så det eneste som kan anbefales nå er fra Bruvoll. Det er preparert noen km på kunstsnø i Holmenkollen, Skullerud, Greverud, Frogn og Eidsletta.

Forholden endres for hver dag med så mye ustabilt vær og i morgen er det meldt regn og så blir det kaldere utover i uka, men snøen lar vente på seg, og pr i dag og fremover en stund får vi håpe at vi får beholde skiføret på Bruvoll. God tur til alle !
< Forrige   Neste >

Template source from Free Site Templates by JimWORLD. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.